• Zber textilu

          • V rámci projektu RECYKLOHRY, do ktorého je naša škola zapojená už niekoľko rokov, sme sa prvýkrát rozhodli zrecyklovať TEXTIL .

            Prosíme nosiť oblečenie vhodné na ďalšie použitie, a to najmä čisté (vypraté) oblečenie, zachovalý bytový textil a topánky.

            Podrobnejšie informácie nájdete na plagáte nižšie. Textil môžete nosiť celý budúci týždeň OD 2.10. DO 6.10.2023. Najlepšie pred vyučovaním v čase od 7.00. do 7.30 do priestorov školy – prízemie zborovňa, kde to od vás prevezmú p. uč. Farkašová alebo Šolcová.

            Za každý kúsok ďakujeme.

          • Školské zbery

          • ENV projekty, do ktorých sa v šk. roku 2023/24 zapojila naša
            škola:
            ŠKOLSKÝ ZBER PAPIERA – KOSIT
            - prebieha od septembra do apríla 2024
            - zber papiera (bez kartónov)
            RECYKLOHRY
            - prebieha od septembra do júna 2024
            - zber drobných elektrospotrebičov
            - zber batérií
            RECYKLUJ A VYHRAJ
            - prebieha od októbra do apríla 2024
            - zber SABI viečok – hliníkové viečka z výrobkov SABI - Pozor, pri
            zbere akceptujeme iba umyté a vysušené viečka! 

          • Branné II.stupeň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Branné II.stupeň.

            Koniec týždňa patril na našej škole Účelovému cvičeniu, inak známe ako branné cvičenie. Zúčastnili sa ho všetci žiaci druhého stupňa, kde jeden deň absolvovali pod vedením pedagógov teoretickú prípravu, no na druhý deň ich čakala praktická časť, kde už museli preukázať svoje schopnosti a zručnosti na jednotlivých stanovištiach. Veľkú pomoc nám poskytli Klub vojenskej histórie Svoboda pod vedením pána Ondreja Vargu a Dobrovoľný hasičský zbor Slančík, ktorí ochotne prišli aj s vojenskou a záchrannou technikou. Ukázali a poučili žiakov o základoch prvej pomoci, prevencii v oblasti požiarov, naučili žiakov odmerať si tvár a správe nasadiť plynovú masku, postaviť poľný stan či ukázať možnosti vojenskej techniky. Na ďalších stanovištiach získavali body v práci s mapou, transportom zraneného, hode granátom na cieľ a ďalších technických a pohybových disciplínach. Ďakujeme všetkým zúčastneným a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu v rámci celku Ochrana života a zdravia.

            Mgr. Drančáková J.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje